Dedicăm #LunaCardilogieiVeterinaredinRomânia medicilor veterinari și considerăm că va fi o perioadă extrem de interesanră pentru  interacțiune cu informațiile științifice, oferite de cei mai  importanți medicii veterinari cardiologi din România.Vom reveni cu link-urile de înscriere pentru fiecare eveniment în parte, în fiecare zi de vineri a lunii Noiembrie.

Numărul de locuri este limitat. Criteriul de prioritate este ordinea accesării camerei de webinar, din platforma Zoom, din ziua evenimentului.

Pentru că cererea a fost foarte mare la evenimentele trecute, medicii veterinari care nu vor mai avea loc în platfoma Zoom, vor beneficia de informația transmisă live în interiorul grupului: Veteco Professionals Community.

 

Această serie de evenimente este concepută astfel:

 

4 noiembrie Boala valvulara mitrală – de la preclinic la clinic, susținut de Dr. Andrei Băisan  și Dr. Diana Mocanu

 

11 noiembrie Diagnosticul diferențial al dilatație cardiace. Când DCM-ul nu este DCM,  susținut de Dr. Iuliu Scurtu

 

18 noiembrie Cardiomiopatia hipertrofica felina: un update necesar,  susținut de Dr. Alice Radulescu  și Dr. Beatrice Cristescu

 

25 noiembrie Actualizarea protocoalelor de diagnostic și terapie în principalele afecțiuni cardiovasculare la câine și pisică - A scientific - vet friendly approach, susținu de Dr. Florin Leca 

Fiecare webinar este creditat cu cate 10 puncte.

20201029_Agenda_LunaCardiologieiVEterinareinRomania