Continuăm să abordăm nevoile și cerințele în continuă evoluție ale clienților, medicilor veterinari, dar și ale proprietarilor de animale de companie. Proprietarii de animale de companie de astăzi sunt mai angajațși conectați digital ca niciodată și caută soluții mobile pentru a răspunde nevoilor de sănătate ale animalelor lor. În plus, telemedicina și asistența virtuală reprezintă astăzi o extensie a practicii veterinare.

În ciuda faptului că trecem prim momente dificile, echipa Veteco este unită și pregătită să susțină activitățile veterinare. În această perioadă ne desfășurăm activitatea fiind pe deplin conștienți de responsabilitatea de a proteja sănatatea celor cu care lucrăm. Prin urmare, ne-am asigurat că sunt implementate niveluri adecvate de biosecuritate, că personalul nostru este protejat cu echipamentul necesar și că toți colaboratorii noștri sunt informați despre măsurile de precauție în vigoare.
Medicul veterinar este o parte integrată a comunității globale de sănătate. Dincolo de activitățile legate de sănătatea și bunăstarea animalelor, acestea au un rol esențial în prevenirea și gestionarea bolilor, inclusiv a celor transmisibile la om și în asigurarea siguranței alimentare a populațiilor. Drept urmare Veteco dispune de suficiente surse de aprovizionare rapidă și eficientă.