În perioada 30-31 ianuarie va avea loc primul congres internațional  Candioli UPDATE ON THE DIAGNOSIS AND MANAGEMENT OF CANINE AND FELINE URINARY DISEASESevenimentul este organizat cu sprijinul asociației IRIS (International Renal Interest Society - www.iris-kidney.com).Dr. Gilad Segev, DVM, PHD, DIP ECVIM-CA și Dr. Claudio Brovida, DVM, PHD, membri activi ai asociației IRIS vor fi alături de noi pe parcursul celor 2 zile.

Dr. Gilad Segev este diplomat al Colegiului European de Medicină Internă Veterinară - Animale de companie din 2005. A absolvit Școala de Medicină Veterinară Koret, Universitatea Ebraică din Ierusalim, Israel în 2000. A continuat apoi la un stagiu rotativ de un an în Medicină internă și chirurgie pentru animale mici și imediat după aceea și-a început rezidența în medicină internă pentru animale mici la Școala de Medicină Veterinară Koret, Universitatea Ebraică din Ierusalim. În 2007 a terminat doi ani de bursă postdoctorală în Nefrologie și Hemodializă la Școala de Medicină Veterinară, Universitatea din California - Davis, Departamentul de Medicină și Epidemiologie. În 2009 a înființat unitatea de hemodializă la Școala de Medicină Veterinară Koret. Din 2010, Dr. Segev este șeful departamentului de medicină internă, școala de medicină veterinară Koret, Universitatea Ebraică din Ierusalim.

Dr. Claudio Brovida a absolvit facultatea de medicină din Torino în 1974. Din 1976, după serviciul militar de ofițer veterinar, s-a dedicat clinicii de animale mici, cu un interes deosebit pentru medicina internă și nefrologie-urologie pentru animale mici. Ulterior, a obținut un doctorat în științe clinice veterinare (doctorat) la Universitatea din Padova. În 1992 a fondat spitalul ANUBI pentru animale de companie, al cărui director de sănătate este. În 1996, a organizat centrul de hemodializă și terapie extracorporală pentru animale mici. A publicat și publicat în reviste naționale și internaționale și manuale specializate. A participat și participă activ ca lector la conferințe naționale și internaționale. A fost președinte al Asociației veterinare italiene pentru animale mici (AIVPA), președinte al Societății Europene de Nefrologie și Urologie Veterinară (ESVNU), președinte al Asociației Mondiale Veterinare a Animalelor Mici (WSAVA), 2000-2002. În prezent, este membru IRIS și al Grupului de studiu pentru standardizarea renală WSAVA. Domeniul de interes: Medicină internă (Nefrologie, Urologie, Gastroenterologie), Endoscopie. Șeful unității de hemodializă și terapie extracorporală a spitalului.

candioli_evento_WEBinternational_congress_candioli_definitivo11111111_1