În cadrul congresului AMVAC dr. Sorin Badea a lansat Veteco Mobile App, prima aplicație mobilă pentru medicii veterinari

Veteco Interservices a urmărit, de-a lungul celor peste 15 ani de activitate, evoluția pieței farmaceutice veterinare anticipând nevoile și tendințele acesteia.La nivel european integrarea tehnologiei digitale este o prioritate susținută și la nivelul politicii publice locale prin Manifestul pentru România Digitală din 2016. Veteco Interservices își propune să susțină acest manifest prin crearea primei aplicații mobile pentru medicii veterinari din România.Schimbările tehnologice din ultimii 10 ani au modificat nevoia și modul în care se comunică. Telefoanele inteligente dotate cu sisteme de operare din ce în ce mai avansate livrează un intreg univers: agendă telefonică, știri de ultimă oră, întâlniri de afaceri, jocuri, dieta, spor, tratament medicamentos, magazine, sisteme gps și lista poate continua. Avem din ce în ce mai mare nevoie de aceste tehnologii de comunicare, de transfer, de informare. Totul este posibil datorită aplicațiilor mobile care rulează pe aceste dispozitive. 

Specialiștii au îndrăznit să caracterizeze această influență drept „cea mai substanțială schimbare în industrie de la cea de-a Doua Revoluție Industrială”, atrăgând atenția asupra faptului că efectele penetrării aplicațiilor mobile pe piață se văd deja în foarte multe ramuri industriale.

Veteco App își propune să eficientizeze comunicarea cu medicii veterinari și să fie un real suport în practica veterinară zilnică.