imagealt

Scrol down

Despre Neo-k9+ Formula Clinică

Neo-K9+™ formula clinică este un produs revoluționar ce contribuie la optimizarea proceselor de remodelare osoasă, ideal pentru câinii ce au nevoie de suport osteo-articular

Complexul Neo-PORTIN departajează clar Neo-K9+™ de suplimentele uzuale cu glucozamină, condroitină și MSM.

imagealt
  • Asigură formarea țesutului osos sănătos, în mod natural
  • Susține sănătatea cartilajelor și funcția țesutului conjunctiv
  • Conține nutrienți esențiali pentru oase puternice și sănătoase
  • Asigură suport flexibilității și mobilității articulare
  • Susține formarea sănătoasă a vaselor de sânge
  • Asigură un răspuns imun adecvat
  • Contribuie la atenuarea durerii asociată cu activitatea zilnică

Se recomandă utilizarea Neo-K9+ formulă clinică
Cu acordul și sub îndrumarea medicului veterinar

Neo - K9+

250,60 Ron

Descriere
NEO-K9+ este un supliment nutritiv. Formula terapeutică NEO-K9+ are în compoziție 80 mg R-ELF (Lactoferină cu adiție de ribonuclează), proteină patentată, ce este un real support în practica ortopedică asigurând susținerea și refacerea oaselor și articulațiilor. NEO-K9+ contribuie la vindecarea fracturilor și la menținerea articulațiilor la cote optime de funcționare.
Specia țintă
Câini
Substanță activă
Lactoferină cu adiție de Ribonuclează (R-ELF)
METODĂ DE ADMINISTRARE
Administrare pe cale orală
Doză
1 tabletă-până în 5 kg; 2 tablete-între 5 și 23 kg; 3 tablete – peste 23 kg
imagealt

Oasele trec printr-un proces continuu de distrugere și reconstrucție. În cazul animalelor tinere și sănătoase, formarea țesutului osos nou este în echilibru cu procesele de resorbție osoasă. Odată cu înaintarea în vârstă, procesele de resorbție osoasă încep să se intensifice. Conceperea unei stategii pentru stimularea dezvoltării osoase și simultan prevenirea pierderii țesutului osos este esențială.

Strategia ștințifică Neo-K9+ urmărește blocarea proceselor de resorbție osoasă, încetinind activitatea sau formarea osteoclastelor. Neo-K9+ stimulează angiogeneza (formarea de capilare noi) în țesutul osos și facilitează astfel livrarea aportului de nutrienți și eliminarea rezidurilor metabolice, asigurând vindecarea fracturilor, remodelarea și regenerarea osoasă. Neo-K9+ conține un amestec funcțional de co-factori, minerale osoase, antioxidanți sinergici si complexul brevetat Neo-PORTIN

Complexul Neo-PORTIN conține Ribonuclează îmbogăițită cu Lactoferină (R-ELF). Inovațiile tehnologice recente în ingineria moleculară fac posibilă asocierea Ribonucleazei (RNAse) cu Lactoferina (LF), cu obținerea complexelor proteice R-ELF.

Testat pentru Palatabilitate

In general, tabletele sunt dificil de administrat. NEO-K9+™ conține Lecitina din florea soarelui, pulbere de ficat și arome naturale de ficat și cârnați, ingrediente care fac din fiecare tabletă masticabilă o recompensă delicioasă pentru câine.

imagealt

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.