imagealt
Distributia la nivel national a produselor din portofoliul a fost, este si in continuare va fi sustinuta de expertiza profesionala a medicilor veterinari din echipa VETECO.

Astfel oferta VETECO este completata cu cele mai noi informatii din domeniul veterinar puse la dispozitia dumneavostra de specialisti veterinari dedicati fiecarui sector in parte.

Activitatile sustinute periodic de echipa VETECO sunt dedicate tuturor medicilor veterinari atat celor din domeniul cresterii animalelor de interes economic cat si celor din domeniul animalelor de companie.

In Octombrie 2013 congresul "Avian Day Romania" sustinut in parteneriat cu MERIAL a reunit medicii veterinari din sectorul fermelor de pasari din Romania pentru o sesiune de lucrari care a inclus prezentari referitoare la programele nationale pentru Salmonella, bronsita infectioasa, vaccinarea in ovo, laringotraheita, sindromul capului umflat, boala lui Marek, tehnici si dispozitive de vaccinare, solutii de diagnostic si laborator.

Alaturi de vaccinurile aviare puse la dispozitia clientilor sai VETECO ofera si cea mai noua tehnologie in vaccinare prin intermediul echipamentelor de vaccinare - aici (link catre brosura cu echipamente de vaccinare).

Participarile la congresele anuale ale AMVAC impreuna cu congresele anuale VETECO sustinute in diferite orase sunt evenimente special create pentru medicii veterinari care isi desfasoara activitatea in domeniul animalelor de companie.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.