Promovat de veteco

campanie valabilă începând cu data de 16 februarie - 31 mai
comanda maxima este de 12 tratamente (tratament - 1 fiolă/tabletă)

-10% Discount la prima comandă
pentru părinții de animale

Completează formularul și primești un cod de reducere prin email sau sms la achiziționarea oricărui produs antiparazitar VETECO prin partenerii VetecoSPOT

Sunt de acord cu regulamentul campaniei VetecoSPOT

FRONTLINE Tri-Act

Dacă ești un stăpân activ câinele te însoțește peste tot în ieșirile în aer liber, când alergi, faceți sport sau drumeții. Exclusiv pentru câini, FRONTLINE TRI-ACT, SOLUȚE ANTIPARAZITARĂ 3 ÎN 1. Repelent, tratament-elimină și pervenție într-o singură administrare.

FRONTLINE TRI-ACT este eficient împotriva: puricilor, căpușelor, insectelor zburătoare.

Cum se aplica?

FRONTLINE Combo

Ești foarte apropiat de animalul tău, împărțiți aceeași locuință, mașină și chiar același pat. Igiena și starea de bine sunt foarte importante pentru tine. Alege pentru animalul tău (câine, pisică sau dihor domestic): FRONTLINE Combo, formula antiparazitară îmbogățită cu IGR (regulator de creștere al insectelor). Pentru a-ți proteja animalul de companie și spațiile în care locuiți împreună.

FRONTLINE Combo este eficient împotriva: puricilor, Ouălor de purici și larvelor, datorită formulei îmbogățite cu IGR, căpușelor, păduchilor.

Cum se aplica?

FRONTLINE Spot-On

Cunoști importanța aplicării unui tratament antiparazitar pentru animalul tau de companie, și o soluție simplă ți se poate potrivi. Ești în căutarea unui brand de încredere pentru a lupta împotriva paraziților externi ai animalului tău de companie.
În acest caz alege pentru el (câine sau pisică): FRONTLINE Spot-On.

FRONTLINE Spot-On este eficient împotriva: puricilor, căpușelor, păduchilor.

Cum se aplica?

FRONTLINE Spray

Dacă te confrunți cu o urgență sau cu o infestare masivă? Sau poate ești depășit de numărul de animale care trebuie tratate? Cea mai potrivită pentru tine este o soluție rapidă și eficace pentru a îți trata animalele de companie împotriva puricilor și căpușelor.

Alege pentru animalele tale (câini sau pisici): FRONTLINE spray, antiparazitar rapid, foarte potrivit pentru a reacționa imediat în cazul unei infestări.

FRONTLINE spray este eficient împotriva: puricilor, căpușelor, păduchilor.

Cum se aplica?

NexGard

Dacă ești pe fugă și manopera aplicării pipetelor nu ți se potrivește, sau poate vrei să îi faci baie cățelului tău și trebuie să mai aștepți până îi poți aplica pipeta, sau poate cățelul tău are probleme cu pielea și pipetele i-ar putea dăuna, atunci pentru tine cel mai simplu este să îi oferi o gustare delicioasă care asigură și protecție. NexGard este pentru cățelul tău, o tablet delicioasă care îmbină utilul cu plăcutul.

NexGard eficient împotriva: puricilor, căpușelor, demodeciei, râiei sarcoptice

NexGard SPECTRA

Odată la ceva vreme o deparazitare internă este bine venită și trebuie să ți se potrivească. NexGard SPECTRA este un produs complex care oferă protecție împotriva paraziților externi, dar și interni.

NexGard SPECTRA eficient împotriva: puricilor căpușelor concomitent este indicată şi prevenţia dirofilariozei cardiace, angiostrongilozei, telaziozei și/sau tratamentul împotriva infestaţiilor cu viermi gastrointestinali; în tratamentul infestaţiilor cu nematode gastrointestinale adulte din următoarele specii: viermi rotunzi, viermii cu cârlig şi viermii bici. Nexgard Sprecta poate fi utilizat în: tratamentul demodeciei canine, tratamentul râiei sarcoptice, în prevenirea dirofilariozei cardiace, în prevenirea angiostrongilozeim, în prevenirea instalării telaziozei.

campanie valabilă începând cu data de 16 februarie - 31 mai
comanda maxima este de 12 tratamente (tratament - 1 fiolă/tabletă)

Nu uita!

Prin completarea formularului primești pentru prima comandă un cod de reducere prin email sau sms la achiziționarea orcărui produs antiparazitar VETECO prin partenerii VetecoSpot

Sunt de acord cu regulamentul campaniei VetecoSPOT

Copyright 2021 © Veteco Interservices S.R.L. CUI 12506754 Reg. Com. J40/11011/1999. Toate drepturile rezervate. VetecoSpot - promovat de VETECO Interservices