Neo-K9+

NEO-K9+ este un supliment nutritiv. Formula terapeutică NEO-K9+ are în compoziție 80 mg R-ELF (Lactoferină cu adiție de ribonuclează), proteină patentată, ce este un real support în practica ortopedică asigurând susținerea și refacerea oaselor și articulațiilor. NEO-K9+ contribuie la vindecarea fracturilor și la menținerea articulațiilor la cote optime de funcționare.

-           Promovează procesele și mecanismele de dezvoltare osoasă, ajutând astfel la formarea unui sistem osos puternic

-           Îmbunătățește structura și mobilitatea articulațiilor

-           Conține nutrienții necesari menținerii cartilajelor sănătoase

 

Ambalare
Flacon 90 comprimate
Specia țintă
Câine
Substanță activă
Lactoferină cu adiție de Ribonuclează (R-ELF)
Administrare
Câine până în 5 kg - 1tableta/zi; Câine între 5 și 23 kg - 2 tablete/zi; câine peste 23 kg - 3 tablete/zi
Fisiere
Neo-K9_beneficii (278.14k)

Neo-K9 este un supliment nutritiv natural pentru câini, creat din pasiunea și dorința de a îmbunatăți viața acestora. Suplimentele tradiționale bazate pe glucozamină, condroitină și/sau MSM abordează doar un aspect al sănatății scheletice, adică articulațiile. Neo-K9 este un produs complex ce face mai mult de atât. Acest produs unic este primul de acest gen, oferind suport sistemului scheletic, atât la nivelul oaselor cât și al articulațiilor. Neo-K9 activează și susține mecanismele enzimatice de regenerare osoasă.

Sistemul scheletic este o structură dinamică, care pe parcursul vieții  câineluii este în permanentă remodelare.

Inovația este adusă de asocierea LACTOFERINEI cu RIBONUCLEAZA (R-LEF), prin combinația patentată Ribonuclease Enriched Lactoferrin (R-ELF).     

R-ELF, proteină extrasă din lapte, are rol esențial  în procesul de remodelare osoasă. Biosintetizată în măduva osoasă, R-ELF este o componentă bioactivă esențială a fluidului synovial, ce joacă un rol important în creșterea și repararea osoasă.

Tehnologia de menținere a sănătății sistemului scheletic, garantată de Neo-K9:

-          Sănătatea oaselor și articulaților (susține funcționalitatea cartilajelor, flexibilitatea și mobilitatea articulațiilor)

-          Vindecarea fracturilor (ajută regenerarea osoasă, stimulează formarea vaselor noi de sânge-agiogeneza, previne infecțiile adiacente în focar)

-          Modularea răspunsului imun (reduce inflamația si stresul oxidativ, reduce durerea fără a crea toleranța la antiinflamatoare)

-          Remodelarea osoasă (îmbunătățește integrarea grefelor osoase)

Ambalare
Flacon 90 comprimate
Specia țintă
Câine
Substanță activă
Lactoferină cu adiție de Ribonuclează (R-ELF)
Administrare
Câine până în 5 kg - 1tableta/zi; Câine între 5 și 23 kg - 2 tablete/zi; câine peste 23 kg - 3 tablete/zi
Fisiere
Neo-K9_beneficii (278.14k)
102003
Nici o parere

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.