Luna Cardiologiei Veterinare în România 2023

 Workshop Boala Valvulară Mitrală

Avem plăcerea să vă anunțăm Workshop-ul Veteco cu tema “Degenerarea valvulară mitrală”, care se va desfășura în 25 noiembrie, la Spitalul Veterinar Pet Stuff 

Vă promitem o zi intensă, cu informații valoroase din domeniul cardiologiei veterinare, care să vă ajute în practica clinică de zi cu zi. Workshop-ul va fi organizat de Veteco în parteneriat cu colegii de la Pet stuff

care ne vor pune la dispoziție nu doar locația fizică și aparatura necesară ci și expertiza lor profesională în acest domeniu.

Veți avea posibilitatea de a vedea cel mai mare și mai complex spital veterinar din România, cu regim de funcționare non - stop care reunește sub același acoperis toate specializările medicale și, nu mai puțin important, de a cunoaște profesioniști în cardiologie dornici de a vă împărtăși din experiența lor: dr. Andrei Băisan și dr. Andrei Tutuneanu.

Locurile sunt extrem de limitate!! Pentru înscriere vă rugăm să contactați reprezentanții Veteco.

IMG-20231103-WA0020_1

Lector: Dr. Andrei Baisan Șef Lucrări

Este Șef Lucrări Dr. la Facultatea de Medicină Veterinară din Iași la disciplinele de Semiologie și Imagistică, iar activitatea clinică este reprezentată exclusiv de cardiologie veterinară. A absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din Iași în anul 2012, apoi a urmat studiile doctorale în domeniul cardiologiei veterinare, finalizate în 2016.

Formarea profesională s-a realizat prin participarea la stagii de pregătire în Italia, Israel și Polonia. În anii 2022 și 2023 a participat la modulele de cardiologie ESAVS 1-4, iar în prezent este înscris la programul de certificare europeană în cardiologie pentru animale de companie (CSAVP – Cardiology).

Pe parcursul activității profesionale a participat ca lector la multiple congrese, conferințe și workshop-uri atât în țară cât și în străninătate. Din activitatea de cercetare au rezultat peste 50 de publicații științifice și este autor și co-autor la 6 cărți de specialitate, domeniile de interes fiind variabilitatea frecvenței cardiace, ritmologia și radiologia cardio-toracică.

IMG-20231103-WA0020

Lector: Dr. Andrei Tutuneanu Rădulescu

A absolvit Facultatea de Medicina Veterinară din București în 2012. Din timpul facultății, a început să lucreze în urgențe și terapie intensivă, petrecând 7 ani ca medic pe ambulanță, în chirurgie și terapie intensivă. Andrei este unul din membrii fondatori ai Societății Române de urgențe și terapie intensivă veterinară.

În 2016 a început să își aprofundeze studiile în cardiologie la The European School for Advanced Veterinary Studies (ESAVS), continuând cu numeroase cursuri în domeniu, prin care și-a extins cunoștințele despre cardiologie și tehnica ecocardiografică.

In 2022 a avut plăcerea să participe la Arrhythmias Boot Camp și din 2023 este în curs de acreditare ESAVS CAS în cardiologie. În prezent Dr. Tutuneanu conduce departamentul de cardiologie din cadrul Spitalului Veterinar Pet Stuff.

Spitalul Veterinar Pet Stuff | Abordare diferită. Cu stres mai puțin | Servicii veterinare complete

Program Workshop | Degenerarea valvulară mitrală (MMVD) | 25 Noiembrie | 09:00

Eveniment organizat cu sprijinul Boehringer Ingelheim pentru medicii veterinari, va fi creditat cu 25puncte/participant conform criteriilor Programului de Dezvoltare Profesională Continuă.

Locurile sunt limitate, pentru înscrieri vă rugăm să vă adresați reprezentantului medical zonal Veteco sau să ne scrieți un email la adresa [email protected]