Veteco Interservices se bucură să particepe la aniversarea celor 10 ani de PetExpo Romania. Preocuparea noastră pentru bunăstarea animalelor este orientată și către proprietarii de animale. Medicii veterinari Veteco vor oferi consiliere privind metodele de îngrijire, protecție și nutriție, optime pentru câini și pisici.
Veteco propune îngrijirea periodică cu produse pe bază de principii organice, a
șa cum sunt cele din gama #FrontlinePetCare. Ingredintele vedetă ale acestei game sunt Ramnoza și Luminescina, substanțe cu puternic efect antioxidant. https://goo.gl/HDEGdo 
Vom prezenta de asemenea ultimele inova
ții Candioli Pets: SaniFIT, SaniKISS, SaniSTRONG suplimente concepute pentru a reduce stresul la care este supus animalul, imbunătățind deopotrivă și viața proprietarilor.
Intuim probleme cu care se confruntă proprietarii de animle 
și ne-am găndit că Pet Expo va fi un prilej optim pentru a vă prezenta alternativele profilactice, dar în egală măsură terapeutice propuse de produsele high-tech Vetnil Prod Veterinários.

Mecanismele 
și modul în care investim timp, energie și emoție în creșterea micuților noști are nevoie de îmbunătățiri permanente. 

Anul acesta edi
ția aniversară a celui mai mare târg din România dedicat animalelor de companie se va desfășura în perioada 15 – 17 iunie, la Romexpo în pavilioanele C4 – C5. 

Veteco Interservices


*detalii pe https://petexpo.ro/