Produsele din gama FRONTLINE sunt produse antiparazitare veterinare, ce ajută în lupta împotriva paraziților externi ai animalului tău. Gama FRONTLINE are prezentări diferite pentru câini, pisici sau dihori domestici. Ce produs din gama FRONTLINE ți se potrivește cel mai bine?
În funcție de ce fel de stăpân ești poți alege cel mai potrivit tratament antiparazitar…
Ești un stăpân atașat?
Dacă da înseamnă că ești foarte apropiat de animalul tău, împărțiși aceeași locuință, mașină și chiar același pat. Igiena și starea de bine sunt foarte importante pentru tine și pentru animalul tău.
Căutați o soluție complexă care să elimine paraziții?
Alege pentru animalul tău (câine, pisica sau dihor domestic): FRONTLINE Combo, formula antiparazitară îmbogățită cu IGR (regulator de creștere al insectelor). Pentru a-ți proteja animalul de companie și spațiile în care locuiți împreună.

Cum acționează FRONTLINE COMBO?

FRONTLINE Combo este eficient împotriva:

Puricilor

FRONTLINE Combo omoară purici adulți într-un interval de 24 ore de la sosirea acestora pe animal.

Frontline Combo conține IGR (Insect Growth Regulator), care este un regulator de creștere al insectelor ce reduce depunerea ouălor la purici, limitează ecloziunea larvelor și previne formarea pupelor.

 

Ouălor de purici și larvelor, datorită formulei îmbogățite cu IGR

Locuința este un rezervor de purici: 95% din purici trăiesc în același mediu cu animalul de companie sub formă de ouă, larve și pupe (în covoare, mochete și perne). Datorita IGR, Frontline Combo are o dublă acțiune: elimină puricii adulți de pe animal și evită contaminarea mediului cu ouă și larve de purice. Ajută, de asemenea, la curățarea locuinței. Această dublă protecție permite combaterea eficientă a reinsfestărilor animalului.

Căpușelor

FRONTLINE Combo elimină peste 90% dintre căpușe în 48 de ore de la ajungerea lor pe animal, reducând astfel riscul de transmitere a bolilor. Acest risc este maxim după 48 ore de la fixarea căpușei pe animal.

Păduchilor la câini și pisici 

FRONTLINE Combo omoară păduchii prezenți pe animal în maximum 48 ore.

pipette

Ești un stăpân activ?

Dacă ești un stăpân activ câinele te însoțește peste tot în ieșirile în aer liber, când alergi, faceți sport sau drumeții.

Cauți performanță și eficiență?

Alege pentru câinele tău: exclusiv pentru câini, FRONTLINE TRI-ACT, SOLUȚE ANTIPARAZITARĂ 3 ÎN 1. Repelent, tratament-elimină și pervenție într-o singură administrare.

Cum acționează FRONTLINE TRI-ACT pentru câini?

Este eficient împotriva:

  • Puricilor

FRONTLINE  Tri-Act omoară puricii adulți într-un interval de 24 ore de la venirea acestora pe animal.

 

  • Căpușelor
    FRONTLINETri-Act elimină căpușele în 48 de ore de la venirea lor pe animal, reducând astfel riscul de transmitere a bolilor. Acest risc este maxim după 48 ore de la fixarea căpușei pe animal. FRONTLINE Tri-Act are, de asemenea, un efect repelent împotriva căpușelor care după cum bine știm sunt vectori pentru babesioză.

 

 

  • Insectelor zburatoare
    FRONTLINE Tri-Act are un efect repelent împotriva țânțarilor, flebotomilor și muștelor de grajd. Produsul are o eficiență insecticidă împotriva flebotomilor și mustelor de grajd.
ConseilsdApplication

Cauți o soluție mai simplă și eficientă?

Cunoști importanța aplicării unui tratement antiparazitar pentru animalul tau de companie, și o soluție simplă ți se poate potrivi.

Ești în căutarea unui brand de încredere pentru a lupta împotriva paraziților externi ai animalului tău de companie.

În acest caz alege pentru el (câine sau pisică): FRONTLINE Spot-On

Ce este FRONTLINE Spot-On?

FRONTLINE Spot-On luptă împotriva paraziților la câini și pisică. Este eficace împotriva:

  • Puricilor

FRONTLINE® Spot-On omoara puricii adulti in decurs de 24 de ore de la venirea acestora pe animal.

  • Căpușelor

FRONTLINE Spot-On elimină peste 90% dintre căpușe în 48 de ore de la fixarea lor pe animal, reducând riscul de transmitere a bolilor. Riscul este maxim în primele 48 de ore de la fixarea căpușei pe animal.

  • Păduchilor

FRONTLINE Spot-On omoară păduchii prezenți pe animal în maxim 48 de ore

PipetteSpotOn1

În cazul în care vorbim de o infestație masivă?

Vă confruntați cu o urgență sau cu o infestare masivă? Sau poate ești depășit de numărul de animale care trebuie tratate?

Cea mai potrivită pentru tine  este o soluție rapidă și eficace pentru a îți trata animalele de companie împotriva puricilor și căpușelor.

Alege pentru animalele tale (câini sau pisici): FRONTLINE spray, antiparazitar rapid, foarte potrivit pentru a reacționa imediat în cazul unei infestări.

Cum acționează FRONTLINE SPRAY?

FRONTLINE SPRAY este eficient împotriva:

  • Puricilor

FRONTLINE® Spray omoară puricii adulți într-un interval de 24 ore de la venirea acestora pe animal.

  • Căpușelor

FRONTLINE® Spray elimină 90% dintre căpușe în 48 de ore de la venirea acestora pe animal, pentru a limita riscul transmiterii bolilor. Riscul este maxim după 48 ore de la fixarea căpușei pe animal.

  • Păduchilor la câini și pisici

FRONTLINE® Spray omoară păduchii prezenți pe animal în maximum 48 ore.

ConseilsdapplicationSpray

Cum acționează produsele FRONTLINE?

FRONTLINE® este un medicament non-sistemic: după aplicare nu se distribuie prin fluxul sanguin ci rămâne la suprafața pielii animalului de companie.
FRONTLINE® omoară paraziții prin contact: din punctul de aplicare se distribuie pe toată pielea animalului, se stochează în glandele sebacee.

 

FRONTLINE® este eficace pentru mai multe săptămâni.
Glandele sebacee au rolul de rezervor: Sebumul este încărcat cu ingredientele active și este permanent eliberat pe tot corpul animalului. Protecția antiparazitara este menținută săptămână după săptămână. Această stocare și redistribuire a produsului explică rezistența FRONTLINE® la ploi, îmbăieri și șamponări. Respectând un interval de 48 de ore între aplicare și expunerea la apă, și fără a depăși o baie și o spălare cu șampon pe săptămână, FRONTLINE® rămâne eficient chiar și după baie și spălarea cu șampon.

 

FRONTLINE® acționează asupra sistemului nervos al paraziților.

În timp ce mor, puricii sunt vizibili pe blană. Este posibil sa vedeți mai mulți purici pe animal după ce ați început tratamentul cu FRONTLINE®!

FRONTLINE Combo are o dubla acțiune împotriva puricilor:

Conține, de asemenea, un regulator de crestere al insectelor numit IGR care reduce depunerea ouălor la purici, limitează ecloziunea larvelor și previne formarea pupelor înainte de a le elimina. Deci FRONTLINE® Combo previne reapariția noilor generații de purici în locuință.

FRONTLINE TRI-ACT pentru câini are un efect repelent împotriva insectelor zburătoare: țânțarilor, flebotomilor și muștelor de grajd. ​


SIGURANȚĂ

Brandul FRONTLINE a fost supus unei evaluări foarte stricte în materie de siguranță, calitate, eficiență pentru a îndeplini exigențele Autorităților de Reglementare din țările unde a fost lansat pe piață. 
Studiile au confirmat gradul foarte mare de siguranță în utilizare, al gamei FRONTLINE..  Produsele din gama FRONTLINE sunt conforme cu cerințele referitoare la siguranța pentru pisici, dihori domestici și câini, în măsura în care sunt utilizate pentru speciile țintă indicate și respectând instrucțiunile producatorului.

Cui i se potrivește FRONTLINE?

FRONTLINE Spot-On si FRONTLINE SPRAY: pentru pisici și câini

FRONTLINE Combo: pentru pisici sau dihori domestici și câini

FRONTLINE TRI-ACT: numai pentru câini

Cățele gestante sau în perioada de alăptare?

FRONTLINE Spot-On si FRONTLINE Combo pot fi folosite la cățele și pisici gestante și în perioada de alăptare.
Se recomandă tratarea mamei înainte de naștere pentru a le asigura puilor protecție împotriva infestării cu purici.

Puii

FRONTLINE Spot-On si FRONTLINE Combo pot fi folosite la:
- Pui de pisică în vârsta de peste 8 săptămâni sau care cântăresc mai mult de 1 kg,

- Căței în vârstă de peste 8 săptămâni sau care cântăresc mai mult de 2 kg


FRONTLINE TRI-ACT pentru câini poate fi folosit la:

- Căței în vârstă  de peste 8 săptămâni sau care cântăresc mai mult de 2 kg

frontline_spot_on_Innocuite
frontline_Combo_Innocuite
frontline_TriAct_Innocuite