Hypolene susține circulația sângelui în cartilaj, întărește tendoanele și ligamentele și promovează distribuirea nutrienților către țesuturi, lichid sinovial și oase. Hypolene este ideal pentru câinii al căror sistem musculo-scheletic este supus la stres sever: câini mari, câini bătrâni, câini de serviciu și cei implicați în activități sportive. Hypolene este favorabil utilizării pe termen lung).

 

Acid hialuronic

Acidul hialuronic este o componentă importantă a țesutului conjunctiv și a sinoviei. Acționează ca un lubrifiant pentru toate mișcările articulațiilor și, datorită interacțiunilor chimice, aderă deosebit de bine la cartilajul articulației.

 

Glucozamina

Glucozamina (vegetariana) este o componentă naturală a țesutului conjunctiv, a cartilajului și a lichidului sinovial. Favorizează regenerarea cartilajului.

 

Condroitină

Condroitina este o componentă importantă a cartilajului, oaselor și țesutului conjunctiv. Susține regenerarea cartilajului.

 

Ulei de cânepă

Uleiul de cânepă este bogat în acizi grași polinesaturați esențiali. Poate avea un efect pozitiv asupra pielii, a blănii și asupra inflamațiilor. Bucuria mișcării este prelungită.

 

Scoici verzi  (Calitatea Gonex)

Midia oferă toate elementele esențiale pentru metabolismul articulațiilor și al țesutului conjunctiv (lichid sinovial, ligamente, tendoane și cartilaj). Mediatorii de inflamație pot fi influențați pozitiv și circulația sângelui îmbunătățită. Astfel, țesutul afectat, lichidul sinovial, cartilajul și osul subiacent sunt alimentate cu cei mai buni nutrienți posibili.

 

Extract de curcuma  (Curcuma longa)

Turmericului îi sunt atribuite o varietate de proprietăți care au un efect pozitiv asupra diferitelor procese metabolice. Printre care, susține producția de acizi biliari.