Inuvet este noua gamă de suplimente nutritive pe care o puteți găsi la Veteco. Fondatorii companiei Christoph Schütz și Philipp Müller au creat un brand care pune viața animalelor pe primul loc, având ca principal obiectiv menținerea sănătății într-un mod natural sub atenta îndrumare a medicului veterinar. Inuvet aduce o nouă abordare a terapiilor naturale în medicina veterinară, folosind ingrediente de înaltă calitate și punând accent pe munca de cercetare și dezvoltare depusă de echipa de medicii veterinari, nutriționiști și farmaciști. Nu sunt făcute testări pe animale și produsele nu conțin aditivi chimici. Produsele sunt supuse revizuirilor constante pentru a putea asigura un optim de calitate și eficacitate. În România sunt disponibile produsele: Boscortin Complex, Calmin, Hepax Forte, Pypolene, InuCardin, ManukaLind Ointment, ManukaLind Patches, ManukaLind Spray, Vesica, VomiSan.

Boscortin Complex  are biodisponibilitate ridicată datorită particulelor nanometrice ce permit transportul substanțelor active Boswellia serrata, Turmeric direct în celulă. Boscortin susține integritatea cartilajului articular și integritatea dermului. Tratament adjuvant ideal pentru animalele hipoalergenice și sensibile la anumiți antigeni (hrană, purici, ambrozie, etc.), fiind astfel un antihistaminic natural eficient.

Calmin conține ingrediente naturale și este indicat  pentru a atenua inflamația, durerea, insomnia, stresul și anxietatea dar și pentru a gestiona tulburările neurologice. Metodă de inginerie chimica specială – CBD cu biodisponibilitate foarte mare ajunge în celula țintă în proporție de 99%.

Hepax Forte conține ingredientele naturale ce susțin metabolismul hepatic. Mixul de ingredinte active menține activitatea hepatocitelor prevenind deteriorarea și degradarea la nivel hepatic. Conține ingredientul activ terapeutic SAMe -S-adenosylmetionina, precursor al cisteinei, care este susținut de studii clinice și exercită multe funcții cheie în ficat.

Hypolene asigură circulația sângelui în cartilaj, întărește tendoanele și ligamentele și contribuie la distribuirea nutrienților către țesuturi, lichid sinovial și oase. Palatabilitate ridicată sub formă de pelete asigură ușurință în administrare. Adjuvant ideal în afecțiunilor cronice osteoarticulare. Ideal pentru animalele hipoalergenice deoarece nu conține zahar adăugat.

 

InuCardin este recomandat în cazul câinilor cu diferite afecțiuni neurologice, câinilor geriatrici și câinilor care suferă de boală cardiacă. Stimulează și îmbunătățește circulația în zona cerebrală și suține metabolismul sistemului cardiovascular.

 

ManukaLind Ointment, ManukaLind Patches, ManukaLind Spray Substanța activa din mierea de Manuka, Methylglyoxal (MGO), are proprietătiile antiseptice și este cel mai potent antibacterial al naturii. ManukaLind conține 514mg/kg  MGO, ceea ce îi oferă gradația UMF15 și poate fi folosit în plăgile infectate cu bacterii multirezistente. Extractul de tătăneasă are un efect reconfortant și pozitiv asupra pielii iritate, stimulând regenerarea pielii și formarea țesutului de granulație.

Vesica este un complex natural cu efect antiinflamator asupra tractului urinar, ce poate fi folosit ca alternativă  în tratamentul cistitei la câine.

VomiSan este un complexul special de ingrediente ce calmează mucoasa stomacului și oferă protecție împotriva substanțelor care pot ataca și irita peretele enteral sensibil. Poate fi folosit în afecțiunile gastrointestinale cronice, la câinii care suferă de reflex gastroesofagian, la câini sensibili cu sindrom vomitiv sau la câini pe care îi observăm consumând iarbă, zapadă, apă de mare.